Algemene Voorwaarden

Leveringsvoorwaarden Vloerensale.NL

OFFERTES

De door Vloerensale.nl uitgebrachte offertes worden uitsluitend per mail gedaan en hebben een geldigheidsduur van 30 dagen na datum offerte.

Vloerensale.nl heeft het recht om foutieve prijzen in de offerte te wijzigen.

OVEREENKOMST

Een overeenkomst tussen Vloerensale.nl en koper komt enkel tot stand na bevestiging van de offertemail,waarin klant akkoord geeft voor het bestellen van de vloer zoals vermeld in de offerte.Indien er in de offerte ook legwerkzaamheden staan zullen deze door het Leggersbedrijf gefactureerd worden,derhalve is Vloerensale.nl hiervoor niet aansprakelijk.Zie Garantie.

PRIJS

Alle prijzen staan op de site van Vloerensale.nl zowel excl als incl BTW Eindbedrag van de offerte is altijd incl BTW Deze prijzen zijn af magazijn leverancier/fabrikant vervoerskosten zijn voor rekening klant.Voor PVC en laminaat bedragen deze €35,-(1 palletplaats) Voor visgraatvloeren €50,-(1palletplaats) Voor plankenvloeren €75,-(2palletplaatsen)

LEVERTIJDEN

De levertijd van voorraad PVC vloeren; 1 week De levertijd van Visgraat en plankenvloeren 4 tot 6 weken dit ivm maatwerk.

LEVERING

Levering uitsluitend na betaling 24 uur voorafgaande aan dag van levering op onze rekening.Levering geschiedt op begane grond door transportbedrijf.Klant dient goederen en aantallen te controleren en handtekening voor ontvangst te plaatsen.Vloerensale.nl blijft eigenaar van geleverde goederen tot volledige betaling heeft plaatsgevonden.

RETOURNEREN

Enkel het retourneren van onaangebroken verpakkingen PVC vloeren is mogelijk na voorafgaande mail.De vervoerskosten zijn voor de klant.Het retourneren van visgraat en plankenvloeren is niet mogelijk ivm maatwerkproducten.

GARANTIE

Voor alle door Vloerensale.nl geleverde vloeren is fabrieksgarantie van toepassing.Indien hierop aanspraak gemaakt dient te worden zal Vloerensale.nl communiceren/bemiddelen tussen fabrikant en klant.

RECHT

Op alle overeenkomsten van Vloerensale.nl is het Nederlandse recht van toepassing met als vestigingsplaats Tilburg.